MTÜ»MILOSERDIE»

Помощь инвалидам  2019 Обществу 30 лет

Kallid sõbrad!

Pöördun Teie poole ühingu «Miloserdie» nimel, kes aitab liikumisvõimetuid inimesi. Järgmisel aastal täitub meie tegevuse 30. aasta.

Me oleme korraldanud erijalatsite valmistamise spetsialisti vastuvõtu meie linnas neile, kes ise mingil põhjusel kauplusest osta ei saa.  Neile, kellel on olemas soodustust tõendav dokument, saab allahindlust 50% lõpphinnast. Ühingu kontoris on müügil (jalatsi)tallad, millega saab ravida lampjalgsust.  Samuti korraldame meie regioonis Sillamäe ja Jõhvi linnas kuulmisspetsialisti vastuvõttu. Allahindlust saab soodustust tõendava dokumendi alusel.

Kõik, kes soovivad tulla vastuvõtule, on vaja end eelnevalt kirja panna. Vastuvõtt on kõigile tasuta. Meie ühinguga võivad liituda kõik liikumispuudega inimesed. Selleks on vaja ühingusse kohapeale tulla, laste puhul piisab lapsevanema kohaletulekust. Me teavitame oma üritustest nii ajalehes kui telefoni teel.  Kes soovib kohtuda ühingu esimehega, võtke minuga ühendust personaalselt.

Me loodame teie südamlikkusele ja rahalisele toetusele. Igal aastal kannab Maksuamet teile tehtud annetuse pealt tulumaksu tagasi.

Tulge meie juurde või tehke annetus rahakogumiskarpi. Raha saate üle kanda allolevatele arveldusarvetele:

 

SWEDBANK a/a EE742200001120280961

SEB BANK a/a EE391010552021135007

 

Ootame teie annetusi!

Lugupidamisega

Nikolai Dežin

Ühingu esimees